Actuele aanbiedingen

Bekijk alle actuele aanbiedingen!

Onthulling ontwerp officiële Luchtvaart Vijfje

Onthulling ontwerp officiële Luchtvaart Vijfje! - Amsterdams MuntKantoor

Zoals u van ons gewend bent, houden wij u als eerste op de hoogte van de nieuwste munten. Daardoor kan ik vandaag het ontwerp van de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt aan u bekendmaken. Bent u benieuwd hoe dit officiële Luchtvaart Vijfje eruitziet? Klik dan hier om naar Zilveren-vijfje.nl te gaan en de munt te bekijken.

Op de website kunt u de nieuwe herdenkingsmunt ook bestellen voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor het Nederlandse wettige betaalmiddel. Bovendien heeft u vandaag nog keuze uit alle varianten waarin de schitterende munt te verkrijgen is. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage en de grote interesse, kan ik u niet garanderen dat elke munt lang beschikbaar is.

Lees meer...

Zilveren Nieuw-Zeelandse munt 'WO1 - Mounted Rifle Brigade' verkrijgbaar voor € 99,95

Zilveren Nieuw-Zeelandse munt 'WO1 - Mounted Rifle Brigade' verkrijgbaar voor € 99,95 - Amsterdams MuntKantoor

U bent nu in de gelegenheid om een zeldzame Nieuw-Zeelandse herdenkingsmunt te bemachtigen. Deze officiële zilveren dollarmunt heeft een speciaal ouderwets kleuraccent. Daardoor - en vanwege het grote formaat van 40 mm - springt het prachtexemplaar direct in het oog. De schaarse munt uit Nieuw-Zeeland is dan ook een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Echter, de oplage van de zilveren Dollar is extreem strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 1.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars wereldwijd. De munt is dan ook zeer lastig te verkrijgen buiten Nieuw-Zeeland. Dankzij onze uitstekende relatie met de officiële producent, kan ik u nu toch nog een aantrekkelijk aanbod doen.

Lees meer...

Herinnering: Nationale BU Set 2019 direct beschikbaar

Herinnering: Nationale BU Set 2019 direct beschikbaar - Amstrerdams MuntKantoor

Vorige week stuurde ik u een bericht over de bekendmaking van de langverwachte officiële Nationale BU Set 2019. Door de vele bestellingen was het deze week een drukte van jewelste op onze logistieke afdeling. Maar ik kan u melden dat alle Nationale BU Sets zijn verzonden. Indien u zich ook heeft ingetekend op de populaire muntset, wordt deze binnenkort bij u afgeleverd.

Heeft u nog geen set kunnen bestellen? Klik dan hier en teken uzelf in op de officiële website: BU-Set.nl. U bent nu nog in de gelegenheid om de gewilde Nationale BU Set te bemachtigen. Ik raad u wel aan om er snel bij te zijn. Door de extra strikt gelimiteerde oplage van deze set, is de vraag extra groot. De voorraad is dus al zeer beperkt.

Lees meer...

Bespaar eenmalig 50% op een Wereldwonder in 14-karaat goud

Bespaar eenmalig 50% op een Wereldwonder in 14-karaat goud - Amsterdams MuntKantoor

Ik was jaren geleden voor het eerst in China. Hoewel ik er op bezoek was bij een collega-muntenhandelaar, had ik daarna nog een beetje vrije tijd. Daardoor kon ik de bekendste bezienswaardigheid van China bezoeken: de Chinese Muur. De Chinese Muur is het grootste bouwwerk ter wereld en één van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

De Zeven Nieuwe Wereldwonderen spreken zo tot de verbeelding, dat er een officiële 7-delige muntenserie is uitgegeven waarop de beroemde bouwwerken zijn te bewonderen. U kunt tijdelijk zeer voordelig kennismaken met deze internationaal gewilde serie. U ontvangt de Chinese Muur Herdenkingsmunt in 14-karaat goud namelijk voor slechts € 39,95 (later € 79,95).

Lees meer...

Laatste kans op de Franse 10 Euro zilver Proof munt 'De Zaaister'?

Laatste kans op de Franse 10 Euro zilver Proof munt 'De Zaaister'? - Amsterdams MuntKantoor

In 1897 sloeg het Franse munthuis Monnaie de Paris de eerste munten met een nieuw ontwerp genaamd ‘La Semeuse’ (dat Zaaister betekent). Deze Zaaister groeide uit tot een geliefd nationaal symbool voor vrijheid, gelijkheid en broederschap. Vandaag de dag vinden veel verzamelaars het zelfs het mooiste Franse muntontwerp allertijden.

Ter viering van de 1150ste verjaardag van Monnaie de Paris, heeft het munthuis een officiële 10 Euro munt geslagen waarop de iconische Zaaister is afgebeeld. U heeft nu de unieke kans om één van de allerlaatste exemplaren van deze herdenkingsmunt te bemachtigen. Er zijn nog maar 21 munten beschikbaar. Klik daarom snel hier om uw zilveren Zaaister-munt te reserveren voor slechts € 79,95.

Lees meer...

Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding