Reserveer uw kennismakingszending

Afscheid van de Nationale Munteenheid reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de officiële Afscheiddset van Italië. Met mijn kortingscode ontvang ik de set voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 19,95 (later € 29,95). Ik ontvang de zending 21 dagen vrijblijvend op zicht.


Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging


Belangrijke informatie

Indien u uw Afscheidsset betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële ‘Afscheidsset van de Nationale Munteenheid’ Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige sets aangeboden. U ontvang uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Italiaanse Lire muntset
Collectie: OranjeAfscheid van de Nationale Munteenheid
Metaal: overig
Aanbieding: € 19,95 (later € 29,95)