Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontwerp nieuwste munt officiële Music Legends-serie onthuld

(Leestijd: 0 minuten)

Weet u wat de James Bond films Goldfinger, Diamonds Are Forever en Moonraker met elkaar gemeen hebben? De titelnummers zijn gezongen door de legendarische zangeres Dame Shirley Bassey. Dat zijn niet de enige nummers waarmee zij grote successen heeft behaald. In ons land is onder andere This Is My Life een enorme hit geweest.

Ter ere van deze wereldberoemde muzieklegende uit Wales geeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Herdenkingsmunt uit. Zojuist is het ontwerp onthuld en de voorintekening gestart. U bevindt zich hierdoor in een bevoorrechte positie. Indien u snel hier klikt en naar de webwinkel gaat, bent u één van de eersten die de gloednieuwe munt kunt reserveren.

Ik verwacht namelijk dat er veel meer vraag dan aanbod is. Dat was immers ook het geval met de munten uit deze serie ter ere van Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Toch zijn de oplages van de zilveren en gouden Shirley Bassey munt weer zeer strikt gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en vul vandaag nog uw bestelformulier in.

De Shirley Bassey munt is de zesde uitgifte in de immens populaire Muzieklegendes-serie van de Britse Koninklijke Munt. Hiermee eert het Verenigd Koninkrijk artiesten die van grote invloed zijn geweest op de hedendaagse muziek. Queen was, in 2020, de eerste band die op deze wijze werd geëerd.

Op onze beveiligde webwinkel kunt u de Shirley Bassey munt reserveren vanaf slechts € 19,95. Deze versie, waarbij de munt is geslagen in Brilliant Uncirculated kwaliteit, wordt geleverd in een hoogwaardige uitvouwbare verpakking met uitgebreide achtergrondinformatie.

U kunt ook kiezen voor een waardevolle zilveren of gouden uitvoering. De puur zilveren 1 Ounce Shirley Bassey munt bijvoorbeeld is partieel gekleurd, waardoor het een prachtige toevoeging aan uw verzameling zou zijn. Deze uitvoering is strikt gelimiteerd tot slechts 2.500 exemplaren en wordt geleverd in een luxe muntcassette en met het Certificaat van Echtheid.

De oplage van de puur gouden munt die ik u kan aanbieden is nog veel beperkter. Er worden slechts 350 exemplaren geslagen. Naar verwachting is deze uitvoering dan ook zeer snel uitverkocht. Dat gebeurde ook bij de vorige Muzieklegendes-munten met een gelimiteerde oplage. Indien u de gouden Shirley Bassey munt wilt bemachtigen, adviseer ik u dus om direct uw reservering te plaatsen.

Op de themazijde van de munt ziet u het silhouet van de beroemde zangeres. Daarachter is haar naam in sierlijke letters weergegeven. De titels van de drie James Bond films waar ik het eerder over had zijn ook op deze zijde weergegeven. Links, precies boven de letter 'B', ziet u een kleine draak. Deze draak wordt al eeuwen met Wales geïdentificeerd en staat sinds 1807 op de vlag van het land.

Houdt er alstublieft rekening mee de uitlevering waarschijnlijk in de tweede helft van juli plaatsvindt. Misschien eerder, maar dat kan ik u niet garanderen. Zoals altijd worden de reserveringen behandeld op volgorde van binnenkomst. Des te sneller u uw reservering plaatst, des te eerder u uw Dame Shirley Bassey munt ontvangt.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse Herdenkingsmunt ter ere van een muzieklegende.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8