Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bespaar tijdelijk ruim 44% met deze kortingscode

(Leestijd: 0 minuten)

Afgelopen maandag kon de vlag uit op Paleis Huis ten Bosch. Prinses Alexia vierde haar achttiende verjaardag. Voor de middelste dochter van ons Koningspaar veranderde er minder dan voor Prinses Amalia in 2021, maar het blijft een bijzondere leeftijd. Het was dan ook een feestelijke dag voor de Koninklijk Familie, waarbij Prinses Beatrix natuurlijk ook aanwezig was.

De troonswisseling is inmiddels al tien jaar geleden, maar dat heeft niets afgedaan aan de populariteit onze voormalige vorstin. Het tegendeel is juist waar. Tot op de dag van vandaag is Prinses Beatrix één van de meest geliefde en gerespecteerde leden van ons Koningshuis, vooral onder verzamelaars.

Daarom ben ik verheugd dat ik u vandaag deze vorstelijke aanbieding kan doen. U ontvangt ruim 44% korting op een schitterende officiële Beatrix der Nederlanden herdenkingsuitgifte in Sterling zilver. Deze uitgifte was reeds uitverkocht, maar is nu weer beperkt beschikbaar door terugkoop uit de markt. Zorg dat u op tijd bent en klik snel hier om direct naar uw aanbieding te gaan.

Het Huis Oranje-Nassau is al meer dan 450 jaar met ons land verbonden. Zonder hen zou Nederland er heel anders uit hebben gezien. Veel verzamelaars vinden de Koninklijke Collectie 'Oranje-Nassau door de eeuwen heen' daardoor het belangrijkste verzamelthema van Nederland.

Ter kennismaking met deze gewilde collectie ontvangt u de uitgifte ter ere van Beatrix, Koningin en Prinses der Nederlanden, voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later € 89,95). U profiteert alleen van deze lage prijs wanneer u gebruikmaakt van de hieronder genoemde kortingscode. Om het u gemakkelijk te maken, wordt uw code automatisch voor u geactiveerd wanneer u op één van de links in deze nieuwsbrief klikt.

Collectie Oranje-Nassau door de eeuwen heen
Metaal Sterling (925/1000) zilver
Kwaliteit Proof (hoogst mogelijke kwaliteit)
Gelimiteerd tot Slechts 5.000 complete collecties
Inclusief Officiële certificaten en een hoogwaardig verzamelsysteem
Ter kennismaking Profiteer eenmalig van € 40,- introductiekorting
Kortingscode 2325EM2901

Het aantal verzamelaars is veel groter dan de strikt gelimiteerde oplage van slechts 5.000 complete collecties. De uitgifte is dan ook lange tijd uitverkocht geweest. Slechts recentelijk hebben wij door terugkoop uit de markt weer een klein aantal exemplaren weten te verkrijgen. Mis deze kans dus niet om kennis te maken met de waardevolle Koninklijke Collectie in Sterling zilver. Reageer snel om u uw kennismakingsaanbod te verzilveren.

U ontvangt bij uw levering altijd een Certificaat van Echtheid, met daarin - naast de numismatische gegevens over de herdenkingsuitgifte - veel achtergrondinformatie over het Huis Oranje-Nassau. Zo bouwt u niet alleen een waardevolle Sterling zilveren collectie op, maar tevens een gedegen naslagwerk met veel interessante gegevens.

Bij de herdenkingsuitgifte 'Beatrix, Koningin en Prinses der Nederlanden' ontvangt u tevens het op uw naam gestelde, genummerde Eigendomscertificaat. In een vervolglevering ontvangt u de speciaal ontworpen map om al uw waardevolle papieren van de collectie in te bewaren. Daarnaast ontvangt u een verzamelcassette voor het veilig en representatief bewaren van uw waardevolle herdenkingsuitgiften. Dit alles geheel gratis, als service voor u.

Indien u uw uitgifte behoudt, verkrijgt u tevens het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie te worden geplaatst. Dat betekent dat u periodiek, bij beschikbaarheid, een nieuwe Koninklijke uitgifte vrijblijvend zal worden voorgesteld. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u bij ons altijd alle zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Als u de betaling van uw zendingen bovendien via een Automatische Incasso laat verlopen, betaalt u nooit de bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten. U bespaart dan nog eens € 3,95.

Ik wens u veel plezier met deze officiële uitgifte ter ere van onze voormalige vorstin.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8