Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Schaarse Belgische 2 Euro in Proof-kwaliteit nu weer beschikbaar

(Leestijd: 0 minuten)

Dankzij uw inschrijving op deze nieuwsbrief kunt u herdenkingsmunten uit landen van over heel de wereld verzamelen. Van Australië tot Zuid-Afrika. Zo is deze speciale munt die ik u vandaag kan aanbieden uitgegeven door onze zuiderbuur.

De zeldzame Belgische 2 Euro ter ere van het Europees Jaar van Ontwikkeling is geslagen in de hoogste muntkwaliteit: Proof. Door de uitzonderlijke kwaliteit, het belangrijke onderwerp en de zeer beperkte oplage was de munt al snel uitverkocht. Veel verzamelaars hebben toen de boot gemist.

Misschien geldt dat ook wel voor u. Vorige week sprak ik echter met een collega-handelaar en die vertelde mij dat hij nog een paar exemplaren over had. Deze heb ik natuurlijk direct overgenomen. Mis deze buitenkans dus niet en klik snel hier om deze schaarse herdenkingsmunt te bemachtigen voor slechts € 49,95.

Proof is de hoogste kwaliteit die aan een munt kan worden toegekend. Voor deze munten zijn speciale gepolijste muntstempels en speciaal geprepareerde muntplaatjes gebruikt. Dit zorgt voor een gave hoog-spiegelende achtergrond. De munten worden één voor één geslagen, alleen met handschoenen vastgepakt en verpakt in luchtdichte muntcapsules. Hierdoor vertoont uw exemplaar geen enkel krasje of oneffenheid.

Om de hoge kwaliteit te waarborgen, is de munt verpakt in een hoogwaardige cassette. U ontvangt ook het officiële Certificaat van Echtheid. Daaruit blijkt dat u 1 van de slechts 15.000 munten ter wereld bemachtigt. De Belgische 2 Euro mag dan ook niet ontbreken in uw verzameling.

In het midden van de munt ziet een hand die een plantje vastheeft, met daarachter een wereldbol. Dit symboliseert de betrokkenheid van Europa bij het verhelpen van armoede in de hele wereld. Langs de rand van de munt staat in het Engels het thema: "European Year for Development" (Europees Jaar van Ontwikkeling).

Voor het reserveren van de officiële Herdenkingsmunt in Proof-kwaliteit kunt u hier uw reserveringsformulier invullen. Ik raad u aan snel te reageren, want de beschikbaarheid is zeer beperkt.

Ik wens u veel plezier met deze gewilde 2 Euro munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8