Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Nederlandse B.U. Set 2024 - Lucht nu verkrijgbaar

(Leestijd: 0 minuten)

Het Nederlandse verzameljaar begint vaak met de bekendmaking van één van de meest verzamelde muntsets van ons land. Dit is ook dit jaar het geval. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de gloednieuwe officiële Nationale B.U. Set!

De set wordt pas later deze maand uitgegeven. Echter wil ik u toch aanraden om u snel in te schrijven. De oplage is beperkt tot slechts 11.500 sets. Eerdere sets met een zeer strikt gelimiteerde oplage waren soms al in een paar dagen uitverkocht. Reserveer dus direct via deze link, want op is op!

Uw Nationale B.U. Set wordt geleverd in de originele blisterverpakking en bevat alle Nederlandse Euromunten van 2024, oplopend van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. Dit is een unieke kans voor u, want deze munten worden waarschijnlijk niet allemaal in omloop gebracht.

Elke munt is geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated. Dit betekent dat het de eerste exemplaren zijn die zijn geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de glanzende munten na het slaan met veel zorg in de beschermende en representatieve verpakking geplaatst.

Het is de derde jaarset in de razend populaire muntenserie waarin de vier elementen centraal staan. Zoals u op de afbeelding kunt zien, staat de set van dit jaar in het teken van 'Lucht'. Het thema van vorig jaar was 'Water' en van 2022 'Aarde'.

Uitgifte Officiële Nationale B.U. Set 2024
Thema De Vier Elementen - Lucht
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 11.500 sets
Nominale waarde 3,88 Euro
Uitgiftedatum 26 Januari 2024
Officiële uitgifteprijs Slechts € 29,95
Verkrijgbaarheid In onze webwinkel of via de collectie

Door de strikt gelimiteerde oplage zijn er helaas vaak verzamelaars die te laat zijn om een exemplaar te bestellen. De set is dan volledig uitverkocht, of wordt alleen nog voor hogere bedragen verhandeld. Wilt u zeker weten dat u geen jaarset meer mist? Meld u dan nu eenvoudig aan voor de Officiële Nationale B.U. Set Collectie.

Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gewilde Nederlandse muntsets geplaatst. Zo weet u 100% zeker dat u niet alleen de set van 2024, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid één van de schaarse sets van voorgaande jaren aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw collectie compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang u dat wilt.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nationale B.U. Set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8