Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig het schaarse Molen Vijfje in Sterling zilver

(Leestijd: 0 minuten)

Zoals u weet, doe ik mijn uiterste best om u elke week een speciale Herdenkingsmunt, set of uitgifte aan te bieden. Daarom ben ik altijd voor u op zoek naar prachtige munten die verschillen in thema, metaal en kwaliteit. Zo kunt u eenvoudig een verzameling opbouwen die past bij uw interesses.

Soms zijn deze munten zo nieuw dat ze nog niet eens geslagen. Soms juist zeer oud en zeldzaam. Maar ook de nieuwste munten kunnen al kort na uitgifte erg moeilijk te verkrijgen zijn. Vooral wanneer de vraag vele malen groter is dan het - meestal strikt gelimiteerde - aanbod.

De ervaring leert mij dat dit steeds vaker gebeurt met de officiële Nederlandse Herdenkingsmunten in Sterling zilver. De laatste jaren is de vraag naar deze waardevolle munten fors gestegen. Hierdoor waren sommige uitgiften zelfs al tijdens de voorintekening uitverkocht.

Vandaag bied ik u de kans om heel voordelig kennis te maken met dit populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul 2344EM2943 in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt uw munt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

U ontvangt de officiële Nederlandse 5 Euro ter ere van een oer-Hollands Werelderfgoed: De molens van Kinderdijk. Dit exclusieve wettige betaalmiddel is vervaardigd van Sterling zilver en geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. U ontvangt dan ook een hoogwaardige Herdenkingsmunt en bespaart ook nog eens fors. Ik adviseer u wel om snel te reageren, want deze actie is maar één week geldig.

De munt maakt deel uit van de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Zilvercollectie. Door de historische onderwerpen, schitterende motieven en uitzonderlijke kwaliteit van de munten is dit misschien wel het populairste verzamelgebied van ons land. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid gelimiteerd. Het aantal collecties is immers afhankelijk van de oplage van de munten.

Ons land geeft gemiddeld twee keer per jaar een nieuwe zilveren Herdenkingsmunt uit. Echter, vanwege de zeer beperkte oplage van deze munten hebben veel mensen moeite om hun verzameling compleet te krijgen. Met de officiële Zilvercollectie ontvangt u daarom elke nieuwe Nederlandse munt gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

Bovendien zijn enkele munten die elders zijn uitverkocht nog wel verkrijgbaar via deze waardevolle serie. Vul dus snel uw formulier in en profiteer van uw kennismakingsaanbieding.

Waarom is de vraag waarschijnlijk groter dan het beperkte aanbod?

 • Officiële Herdenkingsmunt ter ere van een Nederlands Werelderfgoed
 • Geslagen in Sterling (.925) zilver en in de allerhoogste kwaliteit: Proof
 • U bespaart eenmalig 50% met de kortingscode 2344EM2943
 • De actie is slechts zeven dagen geldig: Activeer uw code nu en profiteer vandaag nog

Indien u uw Sterling zilveren "Nederlands Werelderfgoed - Molens van Kinderdijk" munt behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten collectie geplaatst. Er wordt u dan geheel vrijblijvend ongeveer eens per maand een andere munt uit de serie toegezonden. U ontvangt uw zendingen natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht, voor zolang als u dat zelf wilt.

Ik wens u veel plezier met deze kennismaking met een waardevol Nederlands verzamelgebied.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8