Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Een unieke zilveren 5 Euro voor uw verzameling

(Leestijd: 0 minuten)

Dankzij uw aanmelding voor deze nieuwsbrief, heeft u regelmatig de kans om uw verzameling uit te breiden met een bijzondere munt. Dat geldt zeker voor vandaag. Omdat u één van onze meest gewaardeerde klanten bent, geef ik u namelijk graag de kans om deze unieke officiële 5 Euromunt te bemachtigen.

De rand van het wettige betaalmiddel is vervaardigd van Sterling zilver. Wat de munt echter zo bijzonder maakt, is de opvallende blauwe kern van puur (99,9%) Niobium. Door dit speciale metaal is de munt, waarop één van de beroemdste kastelen van Luxemburg is te zien, een echte blikvanger.

Ik heb deze 5 Euromunt in het verleden ook aan kunnen bieden. Toen was de vraag zo groot, dat de munt al in korte tijd volledig was uitverkocht. Via een buitenlandse handelaar heb ik gelukkig weer 18 exemplaren kunnen bemachtigen. Mis deze kans op de zeldzame munt dus niet en vul direct hier uw bestelformulier in.

Luxemburg heeft een grote hoeveelheid aan kastelen. Zeker voor zo’n klein land. Eén van deze kastelen is afgebeeld op de zilveren Niobium-munt: Burcht Useldange. Deze eeuwenoude ruïne ligt midden in de gelijknamige stad en staat al sinds 1980 op de lijst van Beschermd Erfgoed. Tegenwoordig is er ook een bijzondere rondleiding, opgericht onder leiding van UNESCO, die met name is gericht op visueel gehandicapten.

Waarom deze munt zo gewild is:

 • Strikt gelimiteerde oplage van slechts 3.000 exemplaren wereldwijd
 • Zeer uniek verzamelobject dankzij de combinatie van Sterling zilver en Niobium
 • Geslagen in de hoogwaardige muntkwaliteit Proof-Like
 • Nu verkrijgbaar voor slechts € 99,95

Gezien de beperkte beschikbaarheid van deze waardevolle Luxemburgse munt, raad ik u aan om snel door te geven dat u interesse in de speciale 5 Euro heeft. U kunt dit eenvoudig doen door hier uw bestelling te plaatsen. Naar verwachting ontvangt u de munt dan binnen twee weken.

Ik wens u veel plezier met deze unieke 5 Euro in Sterling zilver en puur (99,9%) Niobium.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8