Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Zuid-Afrikaanse Buffel-munt in puur zilver

(Leestijd: 0 minuten)

De laatste tijd is mij meerdere keren dezelfde vraag gesteld door klanten: "Weet u al wanneer de volgende Big Five munt uitkomt?" Veel verzamelaars kijken namelijk uit naar de vijfde, en daarmee de laatste, herdenkingsmunt uit deze razend populaire Zuid-Afrikaanse muntenserie.

Ik ben dan ook verheugd dat ik de vraag vandaag kan beantwoorden. Deze gloednieuwe munt is nu verkrijgbaar en u kunt hier een exemplaar reserveren. Helaas is de verkrijgbaarheid wel zeer beperkt. Er zijn slechts 39 munten beschikbaar.

De vraag naar de eerdere munten waarop de Big Five van Zuid-Afrika waren afgebeeld, was juist overweldigend. Vaak zelfs nog groter dan het aanbod. Ik raad u daarom aan om er snel bij te zijn. Klik direct hier en bestel vandaag uw exemplaar.

Op de schitterende puur (99,9%) zilveren munt is het enige lid van de Big Five afgebeeld dat niet tot de bedreigde diersoorten behoort: de buffel. Buffels worden gekenmerkt door een krachtige uitstraling, stevige nek en grote kop met gekrulde hoorns. Iets wat u ook duidelijk terugziet in het gedetailleerde muntontwerp.

De oplage van de officiële Buffel-munt is strikt gelimiteerd tot slechts 15.000 stuks. De wereldwijde vraag naar de munt zal deze beperkte oplage zeker overstijgen. Hierdoor is de verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt zeer beperkt. Gelukkig bevindt u zich in een bevoorrechte positie, want u kunt nu uw reservering plaatsen.

De herdenkingsmunt is geslagen in de verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen, is elk exemplaar verpakt in een beschermende blisterverpakking. Deze luxe uitvouwbare verpakking geeft meer informatie over de Big Five en over de buffel in het bijzonder. Op de achterzijde vindt u bovendien ook alle numismatische specificaties.

Toen ik wist dat ik vandaag deze vijfde en tevens laatste munt uit de Big Five serie aan ging bieden, heb ik mijn best gedaan om ook nog enkele oudere munten te verkrijgen. Door terugkoop uit de markt is dat gelukt. Op moment van schrijven is er van elke Big Five munt zelfs nog minstens één exemplaar beschikbaar. Bekijk het volledige aanbod snel hier.

Ik wens u heel veel plezier met uw schitterende Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8