Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Gloednieuwe Verjaardagsmunt Koning Charles III nu verkrijgbaar!

(Leestijd: 0 minuten)

Koning Charles III is vandaag 75 jaar geworden. Om dit heugelijke moment te vieren, heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Verjaardagsmunt uitgegeven. Dankzij onze uitstekende relatie met het munthuis, ben ik in de gelegenheid om deze gloednieuwe Herdenkingsmunt ook in ons land aan te bieden.

De Koning Charles III Verjaardagsmunt is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt al een exemplaar bemachtigen voor slechts € 19,95. U dient echter wel op tijd uw bestelling door te geven. Naar verwachting zal de vraag namelijk enorm zijn, terwijl de beschikbaarheid zeer beperkt is. Klik daarom nu hier en bestel direct de Verjaardagsmunt die u het mooist vindt.

Het zeer gedetailleerde ontwerp van de Verjaardagsmunt is persoonlijk goedgekeurd door Koning Charles III. In het ontwerp zijn de interesses van de monarch verwerkt. Langs de rand van de munt ziet u bijvoorbeeld eikenbladeren, bloemen en insecten. Dit symboliseert de betrokkenheid van de vorst met de natuur en het klimaat. In het midden zijn het Koninklijk Monogram van Charles III en de getallen 75, 1948 en 2023 afgebeeld.

Elke Koning Charles III Verjaardagsmunt is een mooie toevoeging aan uw verzameling. Ik vertel u echter graag iets meer over de puur zilveren uitvoering. Deze is vervaardigd van zilver dat is teruggewonnen uit medische en industriële röntgenfilms. Het is de allereerste keer dat het Britse Munthuis een officiële munt uitgeeft van teruggewonnen zilver.

De oplages van de puur zilveren en 24-karaat gouden uitvoeringen zijn zeer strikt gelimiteerd. Van de gouden Verjaardagsmunt worden slechts 2.023 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Hiervan zal maar een heel klein deel beschikbaar zijn in ons land. Mis deze kans op een bijzondere Britse Herdenkingsmunt dus niet en roep hier uw exemplaar af.

Naar verwachting kunnen wij volgende week beginnen met de uitlevering. Zoals u van ons gewend bent, zullen alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Ik adviseer u daarom om vandaag nog uw bestelling door te geven. Dan bent u één van de eerste verzamelaars die de Koning Charles III Verjaardagsmunt ontvangt.

Ik wens u veel plezier met deze munt ter viering van de 75ste verjaardag van de Britse vorst.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8